Ryż do sushi – smaczny, pożywny i zdrowy!

dywaniki łazienkowe – kilka ciekawostek
Kwiecień 25, 2018
Buty snowboardowe
Kwiecień 27, 2018

Ryż do sushi – smaczny, pożywny i zdrowy!

Nasza oferta ryżu do sushi została przygotowana w oparciu o wielomiesięczne analizy. Nic w tym dziwnego, skoro mamy przecież do czynienia z produktami żywieniowymi. które nie tylko powinny być smaczne, pożywne, ale przede wszystkim – zdrowe.

Jędrność i smak

Ryż do sushi, który można znaleźć w naszej ofercie, taki właśnie jest. Jędrny, smaczny i rozpływający się w ustach. Produkt ten stworzyliśmy w oparciu o tradycyjne, japońskie receptury, dzięki którym uzyskaliśmy oryginalny i – co za tym idzie – niepowtarzalny smak.

Akitakomachi

Jednym z najpopularniejszych gatunków ryżu do sushi, jaki można znaleźć w naszym asortymencie, jest oczywiście Akitakomachi. Dlaczego wybraliśmy akurat tę odmianę? Ponieważ jest ona najczęściej spożywaną przez rodowitych Japończyków. Tym samym, oferując naszym klientom określoną formę ryżu, mamy pewność, że dostarczamy im najlepsze, sprawdzone rozwiązania.

Odpowiednia wilgotność

W prawidłowym przyrządzaniu sushi duże znaczenie ma optymalna wilgotność użytego w nim ryżu. Dlatego zadbaliśmy również o to, by przygotowany przez nas ryż również i pod tym względem spełniał wszystkie oczekiwania naszych klientów. W ten sposób dbamy również o optymalizację przygotowania sushi, eliminując potrzebę dalszej obróbki ryżu, przed finalnym przygotowaniem kompletnego dania.

Podsumowując, nasz ryż do sushi spełnia wszystkie standardy, narzucone i wyśrubowane przez oryginalnego producenta. Dzięki temu mamy pewność, że dostarczamy naszym klientom w pełni dopracowane i pożywne jedzenie.

Wiejec dowiesz się na: http://www.kuchnieorientu.pl/kategoria-produktu/home/artykuly-spozywcze/kuchniajaponska/ryz-do-sushi/

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *